Druids at boxing class

Kokenut Drupal-, JavaScript-, tai PHP-taituri, kaipaatko uutta vaihdetta ja kasvua urallesi? Tee elämäsi paras siirto ja tule meille töihin! Druid on monissa liemissä keitetyn koodaajan paratiisi, jossa pääset haastamaan itseäsi suurien ja kiinnostavien projektien parissa. Meillä tehdään vain timanttia.

Druid on Suomen johtavia Drupal-taloja ja ketterän kehityksen huippuosaaja. Taitomme eivät kuitenkaan rajoitu Drupaliin, vaan teemme projekteja muillakin teknologioilla. Meillä tehdään konseptointia, designia, konsultointia, ohjelmistokehitystä ja ylläpitoa. Keskitymme suuriin verkkojärjestelmiin, joista muutamina esimerkkeinä mainittakoon Lääkärikeskus Aavan ja Helsingin Yliopiston verkkopalvelut sekä Restelin ja Myllyn Parhaan verkkosivustot.

Olemme kasvaneet muutamassa vuodessa viiden hengen perustajajengistä reilun parinkymmenen druidin mittaan. Tinkimättömän työn ja ketterän meiningin lisäksi tästä on kiittäminen mahtavia asiakkaitamme, joiden kanssa homma toimii. Avoimuus ja rehellisyys ovat kulmakiviämme, ja meillä jokaisen kehittäjän on pystyttävä asettumaan asiakkaan asemaan. Emme tarjoa ratkaisujamme, jos emme usko niiden olevan asiakkaallemme se paras vaihtoehto.

Mitä toivomme sinulta?

  • Ohjelmointiosaamisesi on rautaista ja suhtaudut työhösi intohimoisesti
  • Sinulla on kokemusta vaativista asiakasprojekteista ja ketteristä kehitysmenetelmistä
  • Pystyt tarvittaessa ohjaamaan projektitiimisi jäsenten työskentelyä
  • Olet sitä mieltä, että aina voi oppia uutta
  • Sinulla on oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työhön

Mitä tarjoamme?

Druidilla pääset osaksi avarakatseista, rentoa ja mutkatonta työyhteisöä, jossa mielipiteet ja (huono) huumori kukoistavat. Meillä voit olla huoletta oma itsesi. Jokaisella on mahdollisuus osallistua toimintamme kehittämiseen ja saada äänensä kuuluviin. 

Meillä saat vapautta ja vastuuta, sekä mahdollisuuden keskittyä suuriin ja ammatillisesti haastaviin projekteihin. Kamppissaitit eivät siis ole se meidän juttu. Saat myös käyttää työaikaasi sinua kiinnostaviin alan konferensseihin ja muihin tapahtumiin.

Lue lisää Druidista työpaikkana!

Kiinnostuitko?

Jos uskot, että meillä voisi olla yhteinen tulevaisuus, ilmoita itsestäsi osoitteeseen rekry [at] druid.fi ja kerro, mitä toisit meille tullessasi ja mikä sinua kiinnostaa. Jos joku asia jäi vielä mietityttämään, pirauta Mikko Hämäläiselle, puh. 040 527 5945.