Join the Druids!

Poikkeuksellisen rento ja välitön työpaikka


Muinaiset druidit olivat ylimysten joukosta valittuja tietäjiä, arvoituksellisia hahmoja, joiden tehtävänä oli yliluonnollisten taitojensa ja hallitsemiensa loitsujen avulla toimia maailman parantajina. Eräänlaisia oman aikansa koodivelhoja siis.

Druid on Suomen johtavia ohjelmistokehityksen, ketterän ohjelmistokehityksen ja digitaalisen käyttökokemussuunnittelun osaajia. Rakennamme asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa siten, että käytettävyys, luotettavuus ja suorituskyky ovat avainasemassa – muinaisten druidien tavoin parannamme siis maailmaa maagisella koodillamme. Toimimme pääasiassa Drupal-ympäristössä, mutta emme kuitenkaan rajoitu pelkästään siihen, vaan toteutamme projekteja muillakin teknologioilla.

Mahtavien asiakkaidemme sekä rehellisyydellä ja tinkimättömän ammattitaitoisella työllä ansaitun luottamuksen ansiosta olemme muutamassa vuodessa kasvaneet viiden koodaajan perustamasta tiimistä noin kolmenkymmenen druidin työyhteisöksi.

Maailma ei ahkerasta työnteostamme huolimatta ole vielä valmis, joten kaipaamme lisää legendaarisia tietäjiä loihtimaan tuhkasta timantteja ja taikomaan asiakkaidemme verkkopalveluihin lisäarvoa. Jos koet, että sinussa on ainesta druidiksi ja osaksi työkulttuuriamme, tutustu avoimiin työpaikkoihimme tästä:

Kokenut ja koodaava Team Leader

Kokenut Drupal-, JavaScript- tai PHP-kehittäjä