Join the Druids!

Poikkeuksellisen rento ja välitön työpaikka

Ole kuin kotonasi

Tule sellaisena kuin olet ja rentoudu. Olemme avarakatseista porukkaa.

Työskentele vapaasti

Saat tehdä töitä parhaaksi katsomallasi tavalla, vaikka mielellämme toki näemme sinua toimistolla.

Opi ja opeta

Kaveria ei jätetä. Meillä voit oppia jatkuvasti uutta – ja jakaa osaamistasi muillekin.

Tule mukaan mutkattomaan joukkoomme!

Oletpa sitten omassa rauhassa koodia puuhasteleva mietiskelijä, nauruntäyteinen höpönalle tai ihan vaan tavallinen tyyppi, niin täällä on hyvä olla. Toimistollamme on avoin ja rehellisen nörtti meininki. Töiden lomassa Arto soittaa kitaraa neukkarissa samalla kun Tuomas fiilistelee eilisiä treenejä ja Tero yrittää olla juomatta liikaa Batteryä. Helsingin lisäksi druideja löytyy nykyään Amsterdamista ja Bangkokista.

Työnteko on meillä vapaata ja vastuullista. Vaikka arvostamme itseohjautuvuutta, saat tukea aina kun tarvitset. Druidin taika syntyy siellä, mihin mukavuusalue ei ylety – siellä, missä kehitymme ja opimme uutta.

Teemme töitä tosissamme mutta emme vakavissamme. Meille on tärkeintä, että viihdymme töissä ja toistemme kanssa, sillä se myös siivittää timanttisiin tuloksiin ja onnistumisiin. Voit vaikka häipyä kaverin kanssa keskellä päivää alakertaan uimaan ja saunomaan, jos sielu tai ruumis kaipaa breikkiä. Toimistomme on hyvässä mielessä kuin toinen koti, ja pidämme huolen siitä, että työn tekemisen edellytykset ovat kaikin puolin priimassa kunnossa, olipa kyse sitten työvälineistä tai työterveyspalveluista.

Avoimuus, rehellisyys ja tinkimättömyys. Jatkuva oppiminen ja itsensä haastaminen. Rentous ja huumori. Jos nyökyttelet, sinussa on epäilemättä ainesta druidiksi!

Katso tästä avoimet työpaikkamme:

Kokenut ja koodaava Team Leader

Kokenut Drupal-, JavaScript- tai PHP-kehittäjä