Header Background
Warehouse

Certeum

Design
React
Drupal
Yhteistyö Druidin kanssa on ollut helppoa ja mutkatonta. Pienet julkaisun jälkeiset viilaukset onnistuvat helposti soittamalla suoraan kehittäjälle ja tulokset ovat nopeasti nähtävillä.
Hanna Soisalo
-
Markkinointipäällikkö

Lähtötilanne

Suomen suurin vain logistiikka- ja tuotantokiinteistöjen omistamiseen, vuokraamiseen ja kehittämiseen erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö Certeum Oy perustettiin vuonna 2014. Yrityksen verkkopalveluiden tuli toimia kanavana yrityksen tunnettuuden kasvattamisessa ja tarjoaman esittelyssä.

Mitä teimme?

Rakensimme Certeumin verkkopalvelut julkaisukuntoon ketterästi kolmessa viikossa. Tiukka aikataulu edellytti asiakkaalta lean-ajattelutapaa ja ketterien menetelmien omaksumista. Verkkosivut tuotettiin Drupalilla ja MVP-toteutuksen julkaisun jälkeen palvelua on kehitetty asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tulokset

Toimivan yhteistyön tuloksena sivut saatiin pystyyn ennätysajassa. Verkkopalvelun hakusuodattimien ansiosta vuokrattavien tilojen hakeminen on nopeaa. Vapaat tilat tulevat hyvin esille verkkopalvelussa ja palvelu toimii myös yritystiedon jakelukanavana.

Projekti on hyvä esimerkki siitä, että palvelu voidaan rakentaa nopeasti, kun prioriteetit ovat selkeät ja kaikki keskittyvät yhteisen tavoitteen saavuttamiseen.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä