Referenssit

Signature

Visma Sign Forms

Toteutimme Vismalle lomaketyökalun, jolla heidän asiakkaansa pystyvät itse rakentamaan sähköisesti allekirjoitettavia lomakkeita. Palvelu integroitiin Visma Sign -palveluun ja tieto uusista allekirjoituksista näkyy asiakkaan portaalissa.
Lue lisää
Aava Terveytesi screenshot

Lääkärikeskus Aava

Aavan verkkopalvelukokemuksen yhtenäistämiseksi suunnittelimme ja rakensimme yleiskäyttöisen rajapinnan Aavan potilastietojärjestelmästä erilaisia sovelluksia varten. Ensimmäisenä rajapintaa hyödyntävänä sovelluksena toteutimme Aavan Terveytesi-palvelun React-teknologialla.
Lue lisää
Aava.fi screenshot

Lääkärikeskus Aava

Uudistimme Lääkärikeskus Aavan verkkopalvelut: kunnostimme ajanvarausjärjestelmän asiakaspolut ja käyttöliittymän sekä päivitimme Aava.fi-sivuston ulkoasun responsiiviseksi Drupal 8:n päälle. Projektin ansiosta mm. verkkoajanvarausten määrä kasvoi merkittävästi.
Lue lisää
Helsingin yliopisto screenshot

Helsingin yliopisto

Uudistimme leanisti Helsingin yliopiston konsernisivut ja koulutushaun sekä rakensimme yliopiston ympäristöön mukautetun yleiskäyttöisen verkkopalvelualustan. Uusi palvelu otettiin avosylin vastaan sekä sisällöntuottajien että loppukäyttäjien toimesta.
Lue lisää
Restel.fi screenshot

Restel

Toteutimme Restelille kokonaisvaltaisen sivustouudistuksen. Rakensimme uuden Restel.fi -palvelukokonaisuuden Drupal 8 -pohjaisen alustan päälle. Uusi sivusto on huomattavasti käyttäjäystävällisempi, vaivattomasti ylläpidettävä ja helposti jatkokehitettävissä.
Lue lisää
Weecos screenshot

Weecos

Saatoimme verkkokauppa-alustan ylläpidon raiteilleen auditoinnissa selvinneiden korjaus- ja kehitystarpeiden mukaan. Alustan päivittäminen on nyt helpompaa ja tietoturva kunnossa. Olemme myös rakentaneet alustalle uutta toiminnallisuutta.
Lue lisää
Myllyn Paras screenshot

Myllyn Paras

Toteutimme Myllyn Parhaalle sekä kuluttaja- että HoReCa-myynnin verkkopalvelun, uuden myllynparas.fi:n. Runsaat sisällöt ovat nyt helpommin löydettävissä ja kävijät viettävät sivustolla aiempaa enemmän aikaa. Uudistus on kerännyt positiivista palautetta.
Lue lisää
Turku.fi screenshot

DriveTurku

Uudistimme Turun verkkopalvelut osana DriveTurku-hanketta. Nyt Turku pystyy itse rakentamaan ja julkaisemaan uusia responsiivisia teema- ja brändisivustoja muutamalla napin painalluksella ilman koodiriviäkään.
Lue lisää
Yle.fi screenshot

Yle Drupal Distro

​Druid on ollut rakentamassa Ylen Drupal-alustaa ja sillä toteutettuja sovelluksia vuodesta 2013. Keskittämisellä Yle pystyi karsimaan ylläpidettävien järjestelmien määrää ja kehityksen painopiste voitiin keskittää yhteiseen alustaan.
Lue lisää
Ruutu.fi screenshot

Ruutu

Druid on ollut mukana kehittämässä Suomen suosituinta netti-tv:tä, Nelonen Median Ruutu.fi -sivustoa. Lopputuloksena on sulava käyttökokemus yhdistettynä Drupalin monipuolisiin sisällöntuotannon ominaisuuksiin.
Lue lisää