Salamannopeaa suunnittelua

Suunnittelu

Saumaton ja intuitiivinen käyttökokemus on avain menestykseen digimaailmassa. Joustava design-prosessimme auttaa tekemään parempia päätöksiä. Kokeilemme uusia ominaisuuksia nopeilla prototyypeillä ja suunnittelemme skaalautuvasti, mikä takaa yhtenäisen käyttökokemuksen palveluusi.

Saumaton käyttökokemus tehokkaasti

Verkkopalvelun käyttökokemus ratkaisee yhä useammin sen, tuleeko kävijästä asiakas. Palvelun on paitsi tuotettava sen käyttäjälle arvoa, myös tunnuttava miellyttävältä ja vaivattomalta käyttää päätelaitteesta riippumatta. Jos näin ei ole, asiakas on helposti menetetty. Palvelun visuaalisen ilmeen ja käyttöliittymän suunnitteluun kannattaa siis panostaa.

Intuitiivisen käyttökokemuksen luominen vaatii asiakastuntemusta. Kun ymmärrämme palvelun käyttäjiä, pystymme rakentamaan käytettävyydeltään ja visuaaliselta ilmeeltään heidän tarpeitaan ja odotuksiaan vastaavan palvelun. Hyödynnämme suunnittelussa aina mahdollisuuksien mukaan käyttäjätestausta ja -kyselyitä.

Verkkopalvelun suunnittelu ja toteutus kulkevat meillä käsi kädessä. Näin varmistamme, että palvelusi design ja taustalla olevat tekniset ratkaisut sopivat täydellisesti yhteen ja luovat saumattoman käyttökokemuksen. Kokeneet suunnittelijamme ja kehittäjämme ovat yhdessä vastuussa siitä, että verkkopalvelusi designista tulee kaunis, käytettävä ja tarkoituksenmukainen. Vaihtoehtoisesti teemme projekteissamme yhteistyötä asiakkaidemme design-toimistojen kanssa taataksemme timanttisen lopputuloksen.

Koska teemme projektit ketterästi vaiheittain, myös design-prosessimme on iteratiivinen, mikä takaa suunnittelun nopeuden, joustavuuden ja kustannustehokkuuden. Asiakkaanamme olet tiiviisti mukana suunnitteluprosessissamme heti alusta alkaen. Tiedät, mitä olemme missäkin vaiheessa tekemässä ja missä kohdin odotamme sinulta palautetta. Näin vältymme ikäviltä yllätyksiltä ja väärinkäsityksiltä puolin ja toisin. 

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä