Timanttista ohjelmistokehitystä

Ohjelmistokehitys

Tarjoamme ratkaisut digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen luotettavasti ja ennustettavasti. Räätälöidyt toteutuksemme pohjautuvat hyväksi todettuihin avoimen lähdekoodin tuotteisiin ja ratkaisuihin. Meiltä saat verkkopalvelusi ajallaan kohdeyleisösi käyttöön kaikilla päätelaitteilla.

Timanttista ohjelmistokehitystä

Olemme Suomen johtavia Drupal-sisällönhallintajärjestelmän asiantuntijataloja. Olemme kuitenkin järjestelmäriippumaton verkkopalveluiden toteuttaja, ja valitsemme käytettävät tekniikat ja ratkaisut asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden perusteella. Monessa viimeaikaisessa projektissa olemme esimerkiksi helpottaneet kuluttajan asiointikokemusta toteuttamalla käyttöliittymän React-kirjastolla.

Käyttämämme teknologiat:

Käyttämämme teknologiat

Ja muut avoimen lähdekoodin teknologiat tarpeen mukaan

Erikoisalaamme ovat laajat, moninaisia asiakaspolkuja sisältävät verkkojärjestelmät, joissa käytettävyyden, suorituskyvyn ja toimintavarmuuden merkitys korostuu ja integraatiot muihin järjestelmiin ovat tarpeen. Huippuunsa viritettyjen prosessiemme ja inframallimme ansiosta työmme sujuu jouhevasti ja vähin virhein – ja asiakkaidemme kannalta kustannustehokkaasti.

Verkkopalvelusi syntyy kehittäjiemme ja suunnittelijoidemme tiiviissä yhteistyössä, sillä tekninen toteutus ja design eivät ole meillä erillään toisistaan. Vaihtoehtoisesti rakennamme palvelusi yhteistyössä käyttämäsi design-toimiston kanssa. Asiakkaanamme sinäkin olet osa projektitiimiä ja voit aktiivisesti vaikuttaa palvelusi kehitykseen.

Meidät tunnetaan tinkimättömyydestä ja kokemuksen tuomasta timanttisesta osaamisestamme. Teemme projektit ketterästi Scrumilla. 

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä