Timanttista ohjelmistokehitystä

Ohjelmistokehitys

Ei tarpeetonta teknologiakikkailua. Rakennamme sinulle aikaa kestävän ja toimintavarman verkkopalvelun – liiketoiminnallisten tavoitteidesi mukaan räätälöitynä. Luotamme hyviksi todettuihin avoimen lähdekoodin ratkaisuihin.

Timanttista ohjelmistokehitystä

Rakennamme laajoja, asiakkaan liiketoimintaa tukevia verkkopalveluita, joissa erityisesti käytettävyys, suorituskyky ja toimintavarmuus ovat avainasemassa. Erikoisalaamme ovat moninaisia asiakaspolkuja sisältävät verkkojärjestelmät, joissa integraatiot muihin järjestelmiin ovat tarpeen. Voit luottaa siihen, että työmme jälki on huippulaadukasta ja digipalvelusi rakentuu ketterästi. 

Olemme Suomen johtavia Drupal-sisällönhallintajärjestelmän asiantuntijataloja. Olemme kuitenkin järjestelmäriippumaton verkkopalveluiden toteuttaja, ja valitsemme käytettävät tekniikat ja ratkaisut asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden perusteella. Monessa viimeaikaisessa projektissa olemme esimerkiksi helpottaneet kuluttajan asiointikokemusta toteuttamalla käyttöliittymän React-kirjastolla.

Käytämme muun muassa seuraavia teknologioita:

Käyttämämme teknologiat

Verkkopalvelusi syntyy kehittäjiemme ja suunnittelijoidemme tiiviissä yhteistyössä, sillä tekninen toteutus ja design eivät ole meillä erillään toisistaan. Vaihtoehtoisesti rakennamme palvelusi yhteistyössä käyttämäsi design-toimiston kanssa. Asiakkaanamme sinäkin olet osa projektitiimiä ja voit aktiivisesti vaikuttaa palvelusi kehitykseen.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä