Druid Löytöretki

Druid Löytöretki

Onko verkkopalvelussasi parantamisen varaa mutta et ole varma, mistä uudistustyö kannattaisi aloittaa tai mitä ylipäätään tulisi tehdä? Druidin Löytöretki näyttää sinulle suunnan – viikossa.

Nopea ja riskitön startti kehitysprojektillesi

Lähde kanssamme Löytöretkelle! Druid Löytöretken avulla kartoitat nopeasti verkkopalvelusi kipukohdat ja kehittämiskohteet. Lopputulokseksi saat palvelusi nykytilanteen kuvauksen, listan kehittämiskohteista ratkaisuehdotuksineen ja alustavan kustannusarvion kehitysprojektille. Raportin pohjalta on helppo ryhtyä viemään verkkopalveluasi uudelle tasolle – tai ryhtyä rakentamaan täysin uutta digitaalista palvelua – joko meidän tai jonkun muun toimittajan kanssa.

Druid Löytöretki on myös loistava tapa kokeilla uusia palveluaihioita tai toiminnallisuuksia verkkopalveluusi – nopeasti ja riskittömästi.

Druid Löytöretki kartoittaa:

  • liiketoimintaan liittyvät tavoitteet ja kehityskohteet
  • verkkopalvelun teknisen toteutuksen tason, teknologiavelan ja ylläpitoprosessit
  • verkkopalvelun nopeuden, saavutettavuuden ja hakukoneystävällisyyden
  • tietosuojaselosteen ja evästekäytäntöjen laadun
  • hallinnolliset prosessit, kuten jatkokehittämisen ja siihen liittyvät toimintamallit


Löytöretki tehdään alusta loppuun yhden viikon aikana hintaan 5 000 € (alv 0 %).

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi olemme siirtyneet etätyöskentelyyn. Teemme Löytöretkiä edelleen ja mielellämme, mutta sopeutetusti: ensimmäinen workshop pilkotaan pienempiin osiin, minkä vuoksi Löytöretki pitenee kahden viikon mittaiseksi. Hintaan tämä muutos ei vaikuta.

Druid Löytöretki aikataulu


Ite wikin artikkelista voit lukea lisää Druid Löytöretkestä.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä