Agile-koulutukset

Agile-koulutukset

Ketterillä menetelmillä kehitystyöhön saadaan nopeutta, joustavuutta ja läpinäkyvyyttä. Myös riskit pysyvät paremmin hallinnassa. Ketteryys on kaiken tekemisemme ytimessä, ja jokainen meistä on kouluttautunut ketterän kehityksen saloihin. Jaamme mielellämme ketteryyden ilosanomaa sinullekin.
Mika Suominen
Mika Suominen
Co-Founder, Business Development
+358 40 7355 733

Ketterät koulutukset

Ketterä kehitys ei ole mikään softatalojen yksinoikeus, vaan se sopii kaikille! Työpajatyyppisissä koulutuksissamme edetään osallistujien omien havaintojen sekä harjoitusten avulla ja jätetään kalvosulkeiset minimiin. Kaikki koulutuksemme ovat myös tilattavissa räätälöityinä pienryhmäkoulutuksina tiimillesi tai organisaatiollesi. 

Kouluttajana toimii agile-spesialistimme Kristo-Mikko Daniel. Krisse on toiminut agilen parissa vuodesta 2007 lähtien kouluttaen ja valmentaen eri kokoisia tiimejä ja organisaatioita. Hän on sertifioitu Scrum Professional ja Agile Finland ry:n aktiivi. 

Katso tästä tarjolla olevat agile-koulutuksemme ja -konsultaatiomme. Kaikki koulutuksemme järjestetään Pasilan toimistollamme, ellei toisin sovita.

 

Scrum Master -sertifiointikoulutus

  • 21.–22.3.2019
  • 17.–18.4.2019

Lisätietoja           Ilmoittaudu

 

Scrum Product Owner -sertifiointikoulutus

  • 27.–28.3.2019
  • 24.–25.4.2019

Lisätietoja           Ilmoittaudu

 

State of Scrum -tilannearvio

  • Erikseen tilattava

Lisätietoja           Tilaa

 

Kokeilevan ja oppivan tiimin työpaja

  • Erikseen tilattava

Lisätietoja           Tilaa

 

Scrum Master -sertifiointikoulutus

Scrum on suosittu ja kenties tunnetuin ketterän kehityksen menetelmä. Scrumissa on valmiiksi määritellyt roolit, tapahtumat sekä tuotokset, joten kokemattomankin on helppo ymmärtää, kuinka Scrum-viitekehys toimii.

Scrum Master -koulutuksen aluksi tutustutaan ketterien toimintatapojen perusteisiin ja siihen, kuinka ne eroavat perinteisistä projektinhallintamenetelmistä. Scrum-viitekehykseen sekä Scrumin eri elementteihin – rooleihin, tapahtumiin ja tuotoksiin – perehdytään syvällisesti ja opittuja tietoja kokeillaan käytännössä. Saat koulutuksesta käyttöösi tekniikoita ja työkaluja päivittäiseen toimintaan Scrumin parissa, oli kyse sitten Scrum-tiimin tukemisesta tai tuotekehityksen hallinnasta. 

Koulutuksen jälkeen voit halutessasi hankkia itsellesi Professional Scrum Master -sertifikaatin läpäisemällä online-testin. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Scrum Product Owner -sertifiointikoulutus

Projekti alkamassa ja sinut on nimitetty sen tuoteomistajaksi. Mitä tuoteomistajana toimiminen oikeastaan tarkoittaa? Mikä on tuoteomistajan rooli? Mitkä ovat tuoteomistajan tehtävät ketterässä projektissa, jota tehdään Scrum-menetelmällä?

Scrum Product Owner -koulutuksen aluksi tutustutaan ketterien toimintatapojen perusteisiin, ja Scrum-viitekehys käydään kauttaaltaan läpi ennen tuoteomistajan rooliin ja vastuisiin syventymistä. Saat koulutuksesta käyttöösi tekniikoita ja työkaluja päivittäiseen toimintaan Scrumin parissa niin tuotekehityksen hallintaan, suunnitteluun kuin seurantaan. Syvennymme ennen kaikkea arvontuotannon maksimointiin, markkinoiden ymmärtämiseen ja ketterään projektinhallintaan.

Koulutuksen jälkeen voit halutessasi hankkia itsellesi Professional Scrum Product Owner -sertifikaatin läpäisemällä online-testin. Lue lisää ja ilmoittaudu!

 

Lataa ilmainen Agile-opas tästä!

 

 

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä