Olemme kumppanisi parempien digipalveluiden rakentamiseen

Minkälaisen kumppanin haluaisit? Me teemme työtämme intohimolla ja tinkimättömyydellä, ja se näkyy lopputuloksessa. Rakennamme digipalveluja avoimessa, tiiviissä ja pitkäjänteisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Meille et ole vain asiakas vaan kehitystiimimme jäsen. 

aava.fi screenshot
helsinki.fi screenshot
myllynparas.fi screenshot
weecos.fi screenshot
turku.fi screenshot
restel.fi screenshot
yle.fi screenshot
ruutu.fi screenshot
tek.fi screenshot
helmisimpukka.fi screenshot
nly.fi screenshot
zeelandfamily.fi screenshot
in10.nl screenshot
Agile-koulutukset

Agile-koulutukset

Ketterillä menetelmillä kehitystyöhön saadaan nopeutta, joustavuutta ja läpinäkyvyyttä. Myös riskit pysyvät paremmin hallinnassa. Ketteryys on kaiken tekemisemme ytimessä, ja jokainen meistä on kouluttautunut ketterän kehityksen saloihin. Jaamme mielellämme ketteryyden ilosanomaa sinullekin.
Lue lisää
Salamannopeaa suunnittelua

Design

Vaivaton ja intuitiivinen käyttökokemus on avain menestykseen digimaailmassa. Monitaitoinen design-tiimimme hallitsee niin koukuttavien mobiilisovellusten kuin laajojen verkkopalveluiden suunnittelun. Joustava design-prosessimme mahdollistaa uusien ominaisuuksien nopean kokeilun ja verkkopalvelusi jatkuvan parantamisen.
Lue lisää
Timanttista ohjelmistokehitystä

Ohjelmistokehitys

Tarjoamme ratkaisut digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen luotettavasti ja ennustettavasti. Räätälöidyt toteutuksemme pohjautuvat hyväksi todettuihin avoimen lähdekoodin tuotteisiin ja ratkaisuihin. Meiltä saat verkkopalvelusi ajallaan kohdeyleisösi käyttöön kaikilla päätelaitteilla.
Lue lisää
Luotettavaa ylläpitoa

Ylläpito

Aktiivinen ylläpito on verkkopalvelujen elinehto – hädän koittaessa avun on oltava lähellä. Ylläpitotiimimme huolehtii verkkopalvelusi tietoturvasta ja muusta toiminnasta tuntien vasteajalla sekä palvelun jatkokehityksestä tarpeittesi mukaan. Meiltä voit tilata myös tietoturva- ja Drupal GDPR -auditointeja.
Lue lisää