Drupal magic

Drupal tarjoaa rajattomat mahdollisuudet

Drupal on yksi maailman suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä, joka monipuolisuutensa ja joustavuutensa ansiosta soveltuu erityisen hyvin vaativille liiketoimintaa tukeville ja kasvattaville verkkopalveluille. Drupal koostuu suuresta joukosta käyttövalmiita, toisiinsa integroitavia moduuleja. Moduulivalikoima mahdollistaa laajojen ja teknisesti vaativien kokonaisuuksien toteuttamisen edullisesti ja nopeasti. 

Drupalin vahvuudet ovat moninaiset. Se on järkevin valinta verkkopalvelun alustaksi esimerkiksi silloin, kun

  • palvelussasi on runsaasti sisältöä ja kävijöitä (tai niiden kasvuun on syytä varautua). Drupal on skaalautuva, eli sen avulla palvelua on helppo laajentaa ja kehittää. Drupal on myös ykkönen, kun tehdään monitasoisia sisältörakenteita. Sisältö on mahdollista organisoida selkeästi ja eri muotoihin – käytettävyydestä tinkimättä.
     
  • haluat integroida palveluusi muita järjestelmiä. Drupaliin voi integroida käytännössä minkä tahansa toisen järjestelmän, kuten vaikkapa CRM-, markkinoinnin automaatio- tai varausjärjestelmän.
     
  • haluat käyttökokemukseltaan täysin yhtenevän verkkopalvelun ja verkkokaupan. Drupal Commercella rakentuu verkkokauppa, joka nivoutuu täydellisesti verkkopalveluusi.
     
  • tarvitset monipuolisen työkalun sisällönhallintaan ja -jakeluun. Sen lisäksi, että Drupaliin voidaan integrointien avulla tuoda sisältöjä muista lähteistä, sillä voidaan tuottaa ja jaella sisältöjä mihin tahansa.


Järjestelmän muita huomionarvoisia vahvuuksia ovat sen lisenssimaksuttomuus, tietoturvallisuus ja toimintavarmuus, riippumattomuus verkkopalvelun toimittajasta, hakukoneystävällisyys, helppokäyttöisyys sekä maailmanlaajuisen kehittäjäverkoston tuki.

Drupal on maailman suurimpia avoimen lähdekoodin projekteja. Tuhansien kehittäjien kansainvälinen yhteisö takaa järjestelmän jatkuvan kehittymisen sekä erinomaisen tietoturvan ja luotettavuuden. Myös Druid on aktiivisesti mukana tässä kehitystyössä.