Header Background
Blank image for your amusement

Työharjoitteluviikot Druidilla

Mikko Hämäläinen
11.08.2014
|
Mikko Hämäläinen

Olen yhdeksäsluokkalainen tyttö, joka on kiinnostunut kaikenlaisista tietokoneilla touhuttavista asioista. Koska jokaisen oli itse löydettävä harjoittelupaikka, olin huolissani, että löytäisinkö kiinnostavan paikan, jossa pääsisin oikeasti oppimaan uutta. Siivoaminen ja hyllyjen järjestely kun olivat tuttua jo edelliseltä TET-jaksosta. Kuulin Druidista tuttuni kautta ja hetken mietittyäni päätinkin lähestyä heitä työhakemuksella. Olin iloinen saadessani kuulla, että minut hyväksyttiin kahden viikon TET-jaksolle, pääsisin alasta täysin tietämättömänä tutustumaan koodaamisen ihmeelliseen maailmaan.

Ensimmäisenä päivänä minua jännitti niin paljon, että en meinannut edellisyönä untakaan saada. Koodaamisen keskittyvä firma on tunnetusti hyvin miesvaltainen työpaikka, joten jännitin sitäkin, että otettaisiinko minut hyvin vastaan ja sopisinko joukkoon. Ennakkoluulot paljastuivat kuitenkin turhiksi, sillä kaikki ihmiset olivat äärimmäisen mukavia ja kivoja. Tunsin itseni tervetulleeksi. TET-jakso oli erinomaisen opettavainen ja viihdyin Druidilla sen verran hyvin, että harjoittelujakson loppuminen ja kouluun palaaminen tuntuivat suorastaan haikealta. Opittavaa oli niin paljon, että kahden viikon harjoittelujakso tuntui aivan liian lyhyeltä. Innostus koodaamiseen säilyy kuitenkin TET-jakson jälkeenkin ja pyrin siihen, että opin lisää tästä mielenkiintoisesta alasta omatoimisesti.

Suuret kiitokset Druidin väelle siitä, että tarjositte minulle mahtavan TET-jakson ja autoitte pääsemään koodauksen makuun monista virheistäni huolimatta! :)

Wenli Fu
fuwenli [at] windowslive.com

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä