Header Background
D8 BCN

Pois betasta – Drupal 8:n viimeiset hetket

Mikko Hämäläinen
03.09.2015
|
Mikko Hämäläinen

Drupal 8 on pikkuhiljaa valmistumassa. Sen nykyinen versionumero on jo 8.0.0-beta15, mutta julkaisua edeltäviin release candidate (RC) versioihin siirtymistä estää vielä joukko kriittisiä korjaustarpeita. Ensimmäinen RC versio on kuitenkin mahdollista saada julkaistua ennen tämän vuoden suurinta Drupal-tapahtumaa, parin viikon päästä alkavaa DrupalCon Barcelonaa ja olemme Druidilla päättäneet kantaa kortemme kekoon vapauttamalla Druidin Lauri Eskolan (Lauriii) osallistumaan talkoisiin työajallaan.

Lauri on yksi Drupal 8-projektin teemoituskomponentin virallisista ylläpitäjistä ja Druidin aktiivisimmista Drupal-yhteisön jäsenistä ja on aiemminkin saanut käyttää työaikaansa uuden Drupal-version kehittämiseen.

Druid on yksi kymmenestä aktiivisimmasta Drupal 8:n kehittäjiä työllistävästä yrityksestä. Siksi ei varmasti ollut kenellekkään yllätys, että tarjosimme Laurin ajan Drupal 8 -ytimen viimeisten ongelmien korjaamiseen. Olimmehan tehneet saman jo loppukesästä kun Bart Feenstra (Xano) käytti puolitoista kuukautta työaikaa D8:n rakentamiseen.

Läheinen suhteemme Drupal-yhteisöön mahdollistaa henkilöstön jatkuvan kehittymisen ja asiakastarpeiden esilletuomisen. Yhteisö toimii myös kanavana kinkkisimpien ongelmien ratkaisuun ja vastavuoroisesti tarjoamme apuamme sitä tarvitseville. Druidin missio on olla Euroopan osaavin Drupal-talo ja uskomme aktiivisuutemme kansainvälisessä yhteisössä edistävän tätä tavoitetta.

Druidit ovat osallistuneet aktiivisesti Drupal 8:n kehitykseen tuottamalla kymmenittäin uusia ominaisuuksia ja korjauksia, sekä organisoimalla kehityssprinttejä ympäri maailmaa. Tuomme kasiversiota esiin aktiivisesti asiakasrintamalla ja viime maaliskuussa julkaisimmekin kansainvälistä näkyvyyttä niittäneen, Suomen ensimmäisen kaupallisen Drupal 8:n päälle rakennetun verkkopalvelun.

Uskomme, että laadukkaiden palveluiden takana on vain kolme pientä sanaa: Henkilöstö. Yhteisö. Asiakkaat.


PS. Ensimmäisen viikon aikana Lauri oli mukana ratkaisemassa seuraavia issueita:


(Header image by English Wikipedia user Godmeister with modifications, licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license.)

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä