Header Background
Druid tarjoaa Drupal-ylläpitoa ja -pienkehitystä

Mielenrauhaa Druidin ylläpitopalvelulla

04.05.2016

Kevättervehdys Druidin ylläpito- ja pienkehityspuolelta!

Viime aikoina monet hyvinkin laajasti käytetyt järjestelmät ovat kärsineet tietoturvaongelmista. Käyttäjien tietoja on vuotanut, sivustoja ja palvelimia on väärinkäytetty, eivätkä kaikki hyökkäykset välttämättä ole vielä edes selvillä. Suurin osa hyökkäyksistä olisi kuitenkin ollut vältettävissä aktiivisella järjestelmien ylläpidolla. Sinunkin bisneksellesi on elintärkeää, että verkkosivustosi toimii luotettavasti, ja tämän oikein hoidettu ylläpito varmistaa. Vaikket tekisikään kauppaa suoraan verkossa, internetsivustosi on kuitenkin firmasi etuovi netissä.

Drupalissa on ainakin kolme tärkeää osa-aluetta, joista täytyy pitää huolta. Drupalin ytimeen julkaistaan tietoturvapäivitys joka kuukauden kolmas keskiviikko tarpeen vaatiessa. Lisäksi joka keskiviikko saatetaan julkaista tietoturvapäivityksiä Drupal-yhteisön ylläpitämiin moduuleihin. Drupal itsessään pyörii palvelinohjelmiston päällä ja sekin katras vaatii laastareita melkein joka kuukausi. Nopea reagointi voi olla hyvin tärkeää.

Toisin sanoen, ilman aktiivista ylläpitoa ei nykypäivän verkkopalvelu pyöri. Tiedätkö, milloin sinun palvelusi on viimeksi päivitetty? Me päivitimme ylläpitämiämme sivustoja viimeksi viime viikolla niiltä osin kuin tarvetta oli.

Druid tarjoaa palveluna ylläpitoa, jossa huolehdimme koko pakettisi tietoturvasta ja muusta toiminnasta tuntien vasteajalla. Sopimukseesi voi kuulua työtä aina tietty tuntimäärä kuukaudessa tai sitten teemme hommia tarpeen vaatiessa. Meillä on automaattinen valvonta palvelusi toimintaa nuuskimassa, joten huomaamme ongelmat heti.

Useimmiten aloitamme ylläpitoasiakkuuden auditoimalla palvelun toteutuksen. Auditoinnissa käymme läpi sivuston lähdekoodin ja toiminnallisuuden ja kerromme auditointiraportissa mahdolliset ongelmakohdat. Näin sinäkin saat paremman kuvan palvelusi nykytilasta ja voimme miettiä, miten kehitämme verkkosivustostasi entistä paremman.

Tarjoamme myös Drupal-pienkehitystä. Kysy ihmeessä tarjousta tarvitsemistasi lisäominaisuuksista tai korjauksista! Druid auttaa sinua nostamaan verkkopalvelusi seuraavalle tasolle.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä