Header Background
Tuomas Lannes at DrupalCamp Helsinki 2015

DrupalCamp Helsinki 2015

Henna Pelkola
27.11.2015
|
Henna Pelkola

Drupal-yhteisössä elettiin viime viikolla jännittäviä hetkiä, kun Drupal 8 näki viimein päivänvalon torstaina 19.11. Julkistusta juhlistettiin asianmukaisin menoin ympäri maailman. Helsingissä juhlat täydentyivät DrupalCamp Helsinki 2015 -tapahtumalla 20-21.11, joka kokosi yhteen noin 140 innokasta Drupalin parissa työskentelevää Suomesta ja kauempaakin jakamaan osaamistaan, oppimaan ja verkostoitumaan.

Druidit olivat luonnollisesti mukana menossa sankoin joukoin sekä osallistujina, puhujina, että tapahtuman sponsorinkin ominaisuudessa.

DrupalCamp Helsinki 2015

DrupalCamp Helsinki 2015 käynnistyi perjantaina HTC Helsingin tiloissa kahdella mielenkiintoisella avauspuheella. Exoven toimitusjohtaja Janne Kalliola esitti perustellusti, miksi avoimen lähdekoodin järjestelmät päihittävät suljetut. Otso Kivekäs, Helsingin kaupunginvaltuutettu ja ohjelmistoarkkitehti, puhui puolestaan avoimen datan ja lähdekoodin merkityksestä julkisella sektorilla.

Päivä jatkui lukuisilla esityksillä niin backend-, frontend- kuin business/design -aiheiden tiimoilta. Druidin Lauri Eskola ja Tuomas Lannes pääsivät myös ääneen Drupal 8 backend of the frontend sekä Drupal javascript best practices -esitystensä muodossa.

Kuva poistettu.

Illan tullen vaihdettiin vapaalle ja saunottiin, ja sinnikkäimmät sissit kokoontuivat vielä lauantaina sprintteihin Druidin toimistolle.

Mahtava tapahtuma jälleen kerran – kiitokset kaikille osallisille!

DrupalCamp Helsinki 2015

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä